Filmsnutter

Posted on by

Her er et lite utdrag av mine videoer.

Du finner flere spillelister på Hundeplanetens YouTube kanal

 

Husky`n er en trekkhund. Den skal få trekke til sitt bruk. På tur i hverdagen, ønsker vi at hunden går foran uten å trekke oss «over ende». Klikker og godbiter er gode og effektive verktøy i treningen.

med trening, blir det bedre. Det er viktig å avslutte mens man er i godt humør. Det gir god motivasjon til ny treningsøkt en annen dag.

Det tok litt tid å bli kjent med en stor rød, lang «greie». «Skal man virkelig gå inn her»? Det er morro når man mestrer og «overvinner» noe skummelt fordi det er ukjent.

Er hunden din redd for støvsugeren? Da må du lære hunden til å like den. Dette gjøres gradvis og prosessen er ALLTID individuell.

Jeg tilbyr adferdskonsultasjoner! Studentpris! 150 kr for 5 timer. Jeg holder til i Østfold. Påmelding under «tjenester».

Livet er en lek! Det er en «kunst» å leke med hunden. Ikke alle hunder kan å leke. Kanskje er det skummelt? Kanskje er leken for kjedelig? Det kommer lekekurs! Følg med.

Vi trener på sitt og bli i parken! Passe med forstyrrelser i starten. Du finner øvelsen på valpekurs og grunnkurs. Velkommen til våren!

Husk at all trening av tilvenning er INDEVIDUELL og aldri lik!

Som med all tilvenning: Individuell trening. Aiko synes fortsatt det er litt skummelt å gå inn/ut av buret, men trives inni.

Selv om hunden er vant til bur fra før, må vi trene på å like det nye. Her har både Aiko og Luna fått nytt bur. Litt skummelt å gå inn/ut av det, men det ser ut til å være ganske ok å spise en fylt kong der inne. Da blir det en positiv opplevelse og gode assosiasjoner til en trygg plass.

Vi trener på ligg og bli. Du finner øvelsen på valpekurs og grunnkurs. Velkommen til våren!

Innkalling mellom to personer er gøy! Hunden får økt samarbeid og forhold til to personer. Fin måte å lære innkalling for hele familien! Innkallingen vil bli sterk nok til at hunden vil komme til alle som roper! Vi trener positivt med assosiasjon til en lyd, som har høyere verdi for hunden enn dyr i skogen. Se innkallingskurs for mer info.

Du finner øvelsen på Rallymixkurs, valpekurs og grunnkurs. Velkommen til våren!

Det er viktig å berike hundens miljø hver dag! Ulikt terreng, ulike underlag å sette potene på. variasjon motorisk: svømming, løping, «klatring». Det øker selvfølelsen, mestringen og øker apetitten og søvnen. Hunden blir bedre rustet for utfordringer fysisk og mentalt.

Selv med en spennende katt i omgivelsene, er innkallingen på plass! Innkallingen styres av reflekser fordi assosiasjonen til signalet er viktigere enn instinktene som styrer interessen for katten. Oppretthold dette hele hundens liv.

Alaska husky Luna 5 mnd. og Pomeranian Aiko 4 år er bestevenner. De elsker å leke sammen, selv om Luna liker å leke litt mer voldsomt enn Aiko. Derfor har de to funnet ut på egenhånd hvordan man takler dette. I siffaen selvfølgelig! Der er det lettere for Luna å ligge og holde leken rolig nok til at Aiko trives. Her gikk leken over til kos. Aiko ser ut til å «be om litt kos på magen»